Lučina 2020

Soutěž o nejlepší pomazánku z Lučiny

Datum konání: bude upřesněno

Místo konání: Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně

Přihlášky zasílejte na adresu mleko@mendelu.cz

Přihláška ke stažení zde

termín přihlášek prodloužen do 30.9. 2020, termín vyhodnocení listopad - bude upřesněno

Zkrácená pravidla:

  • Soutěžní přehlídka pomazánek z Lučiny
  • Do 30.9.2020 pošlete recept s postupem na email: mleko@mendelu.cz
  • Minimálně 50 % pomazánky musí tvořit Lučina
  • Možno použít jakékoliv poživatelné suroviny
  • Z došlých receptů budou vybrány pomazánky pro hodnocení odbornou nezávislou komisí
  • Pomazánky budou vyrobeny na přehlídku organizátorem soutěže
  • Nejlepší pomazánky budou oceněny a autoři dostanou ceny poskytnuté firmou Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s.
  • Nový termín veřejného vyhlášení výsledků bude upřesněno

Vice informací a pravidla najdete zde.