Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Zapečený chřest s ementálovou omáčkou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Zapečený chřest s ementálovou omáčkou
15 min
+ + 5 min
4 porce
Budete potřebovat
1 ks
Apetito Omáčka s ementálem
2 svazek
zelený chřest
50 g
zakysaná smetana
0.50 dl
bílé víno
muškátový oříšek
sezam
Chřest očistěte a omyjte. Odřízněte tvrdé konce.
V kastrolu rozpusťte Apetito omáčku spolu se zakysanou smetanou, přidejte muškátový oříšek a bílé víno.
Nyní chřest vložte do zapékací mísy.
Zalijte omáčkou, posypte trochou sezamu a zapékejte při 150 °C cca 15 minut.
! Náš tip !
Skvělé jako předkrm i jako příloha k masu či rybě.
Výživové údaje na 100 g
energie
272,0 kj / 64,8 kcal
tuky
3,9 g
sacharidy
3,3 g
z toho cukry
2,0 g
bílkoviny
3,8 g
sůl
0,3 g
vláknina
1,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů