title
salat-z-varenej-fazule-hrusky-a-z-bryndze-posypany-rukolou-a-naklicenymi-semienkami_1245x915px.jpg
liptov.jpg
ikonka_ovce.svg
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)

Salát z vařené fazole (kidney beans), hrušky a brynzy posypaný rukolou a naklíčenými semínky (čočka a řepa)

60 min + + 10 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 200 gfazole
  • 4 kuličkynové koření
  • 2 ksbobkový list
  • pepř
  • 1 kscibule
  • 1 stroužekčesnek
  • 20 gmáslo
  • 0.50 polévková lžíce hladká mouka
  • 2 kshruška
  • Liptov Bryndza 125g
  • 20 gšpenátové lístky
Liptov_Bryndza_125g_400x400px.jpg
  1. Fazole uvařte s novým kořením, celým pepřem, bobkovým listem a solí doměkka.
     
  2. Na pánvi opečte cibulku s česnekem na másle, přidejte hrušky a 3 minuty poduste.
     
  3. Přidejte fazole, zaprášte moukou, přidejte špenátové listy a minutu duste.
     
  4. Přendejte na talíř a podávejte posypané klíčky a letní brynzou LIPTOV.

! Náš tip !

Doporučujeme podávat s vínem Pálava.

Výživové údaje na 100 g

energie
890,2 kj / 211,9 kcal
tuky
7,9 g
sacharidy
24,9 g
z toho cukry
4,7 g
bílkoviny
10,8 g
sůl
0,4 g
vláknina
6,4 g