title
G.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Selský Hermelín získal ocenění Česká chuťovka

Sedlčanský Selský Hermelín zabodoval při udílení cen Česká chuťovka 2014. Ocenění získal v kategorii mléčných produktů a to především díky svým jedinečným chuťovým vlastnostem, vysoké kvalitě a povedenému designu celého výrobku. Už jste jej ochutnali?

Značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka“ uděluje vždy na podzim hodnotitelská komise nezávislých odborníků disponujících vysokým kreditem. Odborným garantem soutěže je Výzkumný ústav potravinářský Praha, v jehož sídle se každoročně v září hodnocení uskutečňuje.

Tímto oceněním se letos může pyšnit i Sedlčanský Selský Hermelín, který je jeho čerstvým držitelem. Nejdůležitějším kritériem, které musí každý přihlášený výrobek splňovat, jsou jeho vysoké chuťové parametry, samozřejmým předpokladem je jeho vysoká kvalita. Neméně důležitou součástí hodnocení je také design výrobku a jeho spotřebitelská využitelnost. Spojením těchto parametrů s českým původem potravin je značka Česká chuťovka zcela nezaměnitelná s jinými oceněními, která jsou v ČR udělována.