Základ pro přípravu Tiramisu
Umožňuje rychlou a snadnou (není třeba školený personál) přípravu lahodného Tiramisu. UHT pasterizace zajišťuje dlouhou dobu trvanlivosti. Obsahuje 60 % mascarpone.
Lehká, šlehaná textura, snadná příprava (bez použití vajec).
Garance vždy stejné vlastnosti výsledného produktu. Kvalita michelinských kuchařů.
Složení: mascarpone 60 % (mléko, smetana, sušené odstředěné mléko, kyselina mléčná), odstředěné mléko, cukr, vaječné žloutky, zahušťovadla: modifikovaný škrob, želatina; emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní vanilkové aroma, barvivo: beta karoten
mascarpone 60 % (mléko, smetana, sušené odstředěné mléko, kyselina mléčná), odstředěné mléko, cukr, vaječné žloutky, zahušťovadla: modifikovaný škrob, želatina; emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní vanilkové aroma, barvivo: beta karoten
Odebírejte náš newsletter.