title
25a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Grilovaný Hermelín s křupavou slaninkou v pivní marinádě

30 min
4 porce

Budete potřebovat

SEDLCANSKY_Na_gril_Pikantni_4x100g_400x400px.jpg
  1. Nejprve si připravte pivní marinádu. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky, promíchejte spolu s grilovacím kořením, olejem, pivem a hořčicí.
     
  2. Sedlčanský Hermelín na gril vyjměte z obalu. Hermelín obalte opečenou slaninou, navrch rozetřete vrstvu připravené marinády a celé pečlivě zabalte do alobalu (případně vytvořte kapsu, do které Hermelín vložíte a zalijete marinádou).
     
  3. Nechte asi 2 minuty ogrilovat. Sýr se lehce nafoukne, ale jeho pevná kůrka nedovolí, aby praskl. Poté Hermelín sundejte z grilu, vybalte a pochutnávejte si na jeho krémové konzistenci.

! Náš tip !

Podávejte například s pivním rohlíkem, trochou kysaného zelí a samozřejmě s pivem.

Výživové údaje na 100 g

energie
1109,4 kj / 264,1 kcal
tuky
22,6 g
sacharidy
2,9 g
z toho cukry
2,1 g
bílkoviny
11,7 g
sůl
1,3 g
vláknina
0,6 g