title
jablka-plnena-lucinou-se-skoricovou-granolou-a-medem_1245x915px.jpg
lucina.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Jablka plněná Lučinou se skořicovou granolou a medem

30 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 2Lučina Originál 100g
  • 6 polévková lžícemed
  • 4 ksjablko
  • 1 hrnekvločky
  • 1 hrstslunečnicová semínka
  • 1 hrstlněné semínko
  • 1 hrstrozinky
  • 1 lžíceskořice
LUCINA ALU 100g_400x400px.jpg
  1. Ingredience na granolu pečlivě smíchejte tak, aby se med rovnoměrně promísil a dejte zapéct na 15 min na 150 °C.
  2. Jablka vydlabejte a vytnořte z nich misky. Vydlabané středy jablek nasekejte najemno a smíchejte s Lučinou a 2 lžícemi medu.
  3. Směs Lučiny plňte do misek z jablek, zasypte granolou a každé jablko polijte lžící medu.

Výživové údaje na 100 g

energie
985,0 kj / 234,5 kcal
tuky
8,0 g
sacharidy
34,4 g
z toho cukry
23,5 g
bílkoviny
4,6 g
sůl
0,1 g
vláknina
3,6 g