Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Francouzský toast a Pribiňáček Tvarrrohový se sezónním ovocem
(0 z 1 hodnocení)
Francouzský toast a Pribiňáček Tvarrrohový se sezónním ovocem
30 min
4 porce
Budete potřebovat
4 balení
Pribináček Tvarrrohový
4 plátky
toastový chléb
2 ks
vejce
0.50 hrnek
mléko
1 polévková lžíce
cukr krupice
0.50 čajová lžička
vanilkový extrakt
Máslo nebo olej na smažení
ovoce
Ve střední míse rozšleháme vajíčka, mléko, cukr a vanilkový extrakt.
Rozpalíme pánev na středním ohni a přidáme malé množství másla nebo oleje,
aby se chleba nelepil.
Namočíme každý plátek chleba do směsi vajec a mléka. Necháme chléb
nasáknout směsí po obou stranách, ale jen tak, aby se chléb nepromočil.
Smažíme chléb na pánvi, dokud není z obou stran zlatě hnědý a křupavý, což
by mělo trvat asi 2–3 minuty z každé strany.
Hotové plátky francouzského toastu okamžitě servírujeme.
Podáváme je ještě teplé s Prbiňáčkem tvarohovým a čerstvým sezónním
ovocem.
! Náš tip !
Můžeme použít i další přísady, jako je skořice nebo javorový sirup.
Výživové údaje na 100 g
energie
742,1 kj / 176,7 kcal
tuky
10,0 g
sacharidy
13,9 g
z toho cukry
6,7 g
bílkoviny
7,8 g
sůl
0,04 g
vláknina
0,6 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů