title
SEDH_1245x915_03.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Grilujte ve VELKÉM s novými XXL variantami Sedlčanského Hermelínu

Léto je za dveřmi a s ním přichází oblíbená grilovací sezóna. Pro milovníky sýrů a grilování přinášíme skvělou zprávu – Sedlčanský Hermelín přichází s novými XXL variantami na gril, které zaručeně oslní vaše chuťové buňky.

Jsou větší a lépe ochucené !

Nové přírůstky do rodiny Sedlčanského Hermelínu jsou rozšířením sortimentu na grilování. Představujeme vám Sedlčanský Hermelín na gril Originál XXL a Sedlčanský Hermelín na gril S pepřem XXL.

Sedlčanský Hermelín Originál XXL

Sedlčanský Hermelín XXL originál 2x120g.png

Tyto novinky nejsou jen obyčejné sýry. Jsou to pořádné kousky – o 20 procent větší než běžný Sedlčanský Hermelín. To znamená, že se jedná o plnohodnotnou porci na gril pro velké jedlíky, kteří nechtějí od grilu odcházet s prázdným žaludkem.

Sedlčanský Hermelín S pepřem XXL

Sedlčanský Hermelín XXLna gril s pepřem 2x120g.png

Dále již nebudete muset trávit čas přidáváním koření, protože Sedlčanský Hermelín S pepřem XXL má koření již uvnitř sýra. To znamená, že krásně dochucuje rovnoměrně celý sýr a zároveň se na povrchu nepřipaluje. Hermelín jen stačí položit na gril a jejich chuť se rozvine do maximální intenzity.

Grilování s přáteli a rodinou je jednou z nejoblíbenějších letních aktivit. A teď, s novými XXL variantami Sedlčanského Hermelínu na gril, máte další důvod se těšit na každý víkend. Připravte se na nezapomenutelný gastronomický zážitek!