Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Burek se špenátem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Burek se špenátem
30 min
4 porce
Budete potřebovat
3 ks
Lučina Originál 100g
1 ks
mražený listový špenát
3 stroužek
česnek
2 ks
mladá cibulka
olivový olej
pepř
sůl
římský kmín
2 ks
listové těsto
1 hrst
sezamová semínka
Na olivovém oleji osmahněte jemně nasekaný česnek a nakrájenou jarní cibulku s trochou římského kmínu.
Přidejte špenát a poduste 15 minut, pak stáhněte z ohně a vmíchejte 3 Lučiny.
Na plech položte pečicí papír tak, aby přečníval cca 4 cm přes okraje plechu.
Položte první vrstvu filo těsta rozděleného na půl a bohatě pokapte olivovým olejem.
Na těsto rozprostřete špenát, přikryjte druhou polovinou těsta a znovu bohatě zakapte olivovým olejem a posypte sezamem.
Rohy přečnívajícího papíru sepněte párátkem, aby vytvořil vaničku, a dejte péct na 150 °C do zlatova.
Výživové údaje na 100 g
energie
1154,4 kj / 274,9 kcal
tuky
20,9 g
sacharidy
14,6 g
z toho cukry
1,2 g
bílkoviny
5,7 g
sůl
0,5 g
vláknina
0,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů