title
burger s jablky_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Burger se Sedlčanským Hermelínem a restovanými jablky

30 min
4 porce

Budete potřebovat

SEDLCANSKY_Burger_2x80g_1245x915px.jpg
  1. Jablka očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a jablka orestujeme do zlatova, přidáme skořici pro pikantní chuť.
  2. Hamburgerové bulky rozkrojíme a opečeme na pánvi nebo grilu.
  3. Sedlčanský Hermelín položíme na gril a necháme ho lehce povolit.
  4. Na spodní polovinu bulky rozetřeme majonézu nebo jinou omáčku, na to položíme list salátu.
  5. Na salát naskládáme restovaná jablka a na ně položíme Hermelín Sedlčanský.
  6. Burger zakryjeme horní polovinou bulky.

! Náš tip !

Podávejte ihned, třeba s porcí hranolek nebo čerstvou zeleninou.

Výživové údaje na 100 g

energie
833.1 kj / 198.4 kcal
tuky
14.0 g
sacharidy
11.1 g
z toho cukry
4.4 g
bílkoviny
7.0 g
sůl
1.0 g
vláknina
1.2 g