Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Burger se Sedlčanským Hermelínem a restovanými jablky
(0 z 1 hodnocení)
Burger se Sedlčanským Hermelínem a restovanými jablky
30 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ks
hamburgerová bulka
4 ks
Sedlčanský Hermelín do Burgeru 2 x 80 g
2 ks
jablko
1 špetka
skořice
4 lžíce
olivový olej
1 lžíce
máslo
4 ks
listový salát
1 ks
rajče
2 lžíce
majonéza
sůl a pepř
Jablka očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a jablka orestujeme do zlatova, přidáme skořici pro pikantní chuť.
Hamburgerové bulky rozkrojíme a opečeme na pánvi nebo grilu.
Sedlčanský Hermelín položíme na gril a necháme ho lehce povolit.
Na spodní polovinu bulky rozetřeme majonézu nebo jinou omáčku, na to položíme list salátu.
Na salát naskládáme restovaná jablka a na ně položíme Hermelín Sedlčanský.
Burger zakryjeme horní polovinou bulky.
! Náš tip !
Podávejte ihned, třeba s porcí hranolek nebo čerstvou zeleninou.
Výživové údaje na 100 g
energie
833.1 kj / 198.4 kcal
tuky
14.0 g
sacharidy
11.1 g
z toho cukry
4.4 g
bílkoviny
7.0 g
sůl
1.0 g
vláknina
1.2 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů