Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Chřest zapečený se smetanovou omáčkou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Chřest zapečený se smetanovou omáčkou
15 min
+ + 5 min
4 porce
Budete potřebovat
200 g
Bambino Original ve střívku
2 svazek
zelený chřest
50 g
zakysaná smetana
0.50 dl
bílé víno
muškátový oříšek
sezam
Chřest očistěte a omyjte.
Odřízněte tvrdé konce.
V kastrolu rozpusťte sýr Bambino spolu se zakysanou smetanou, přidejte muškátový oříšek a bílé víno.
Chřest vložte do zapékací mísy.
Zalijte omáčkou, posypte trochou sezamu a zapékejte při 150 °C cca 15 minut.
! Náš tip !
Skvělé jako předkrm i jako příloha k masu či rybě.
Výživové údaje na 100 g
energie
426,5 kj / 101,6 kcal
tuky
6,6 g
sacharidy
3,5 g
z toho cukry
2,4 g
bílkoviny
4,5 g
sůl
0,6 g
vláknina
1 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů