Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Drůbeží paštika se zapečenými korbáčky
(0 z 1 hodnocení)
Drůbeží paštika se zapečenými korbáčky
15 min
2 porce
Budete potřebovat
Liptov uzené korbáčiky 75g
150 g
kuřecí prsa
350 g
mleté maso
70 g
kuřecí játra
1 čajová lžička
kmín
2 ks
vejce
1 ks
cibule
3 stroužek
česnek
100 g
vařený bůček
2 polévková lžíce
rajčatový protlak
1 čajová lžička
papriková pasta
sůl a pepř
Kuřecí maso i směs mletého masa opečte spolu s cibulí, česnekem, tymiánem, protlakem a paprikovou pastou na pánvi.
Nechte trochu vychladnout, rozmixujte, přidejte vajíčka a rozmixovaná játra, sůl a pepř.
Tuto směs dejte do formy vyložené plátky slaniny nebo bůčku. Uprostřed plnění položte do nádoby několik neuzených korbáčků Liptov.
Potom doplňte zbytek hmoty, nahoru položte slaninu a pečte ve vodní lázni v troubě 90–120 minut při teplotě 190 °C. Přejeme dobrou liptovskou chuť!
Výživové údaje na 100 g
energie
835,6 kj / 198,9 kcal
tuky
14,5 g
sacharidy
2,0 g
z toho cukry
1,3 g
bílkoviny
15,1 g
sůl
1,0 g
vláknina
0,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů