Na přípravu dýňových raviol nejprve oloupeme dýni a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli také nakrájíme na kostičky, česnek nasekáme.
Cibuli spolu s česnekem osmahneme na pánvi na rozpáleném sezamovém oleji. Přidáme dýni a orestujeme. Ochutíme solí a mletými chilli papričkami.
Ravioli uvaříme ve velkém množství osolené vody podle návodu na obalu tak, aby byly al dente. Odebereme 150 ml vody z těstovin a odstavíme stranou, ravioli scedíme a udržujeme teplé.
Na omáčku přelijeme vodu z těstovin do hrnce, přidáme Lučinu kozí a necháme ji rozpustit ve vodě.
Cherry rajčátka omyjeme a rozpůlíme. Oregano omyjeme, osušíme, otrháme lístky a nasekáme nadrobno. Ravioli podáváme s omáčkou a kostičkami dýně. Dýňové ravioli servírujeme ozdobené cherry rajčátky a oreganem.