Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Francouzská vajíčková pomazánka s dijonskou hořčicí a kapary
(0 z 1 hodnocení)
Francouzská vajíčková pomazánka s dijonskou hořčicí a kapary
15 min
4 porce
Budete potřebovat
5 ks
vejce vařené natvrdo
1 ks
Lučina Originál 100g
1 lžíce
dijonská hořčice
1 lžíce
máslo
1 lžíce (nasekané)
kapary
1 lžíce
pažitka
sůl a pepř
Nasekáme vejce najemno a smícháme je s Lučinou, měkkým máslem a dijonskou hořčicí.
Přidáme kapary a nasekanou pažitku, dochutíme solí a pepřem.
Vše důkladně promícháme, dokud nevznikne hladká pomazánka.
Podáváme s bagetou nebo malými croissanty.
Výživové údaje na 100 g
energie
773.2 kj / 184.1 kcal
tuky
15.3 g
sacharidy
1.5 g
z toho cukry
0.7 g
bílkoviny
10.4 g
sůl
0.9 g
vláknina
0 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů