title
baner_sedlacansky-hermelin-rocker_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 0 hodnocení)

Grilovaný Hermelín pro ROCKERY

15 min
4 porce

Budete potřebovat

1_fs_se_hermelin_na_gril_16x120g_2021_1245x915px.jpg
  1. Na rozpáleném grilu si nejdříve 2 minuty z obou stran zlehka opečte krajíc chleba, poté jej potřete sádlem a nakonec česnekem.
  2. Sedlčanský Hermelín vyjměte z obalu a zasypte ho pikantním kořením z balení. Česnek oloupejte a jeden stroužek prolisujte. Tuto směs navrstvěte na Hermelín, zabalte vše do alobalu a ogrilujte.
  3. Topinku dejte znovu na gril, ale pro tentokrát navrch rošťácky položte připravený Hermelín. Nechte pomalu grilovat cca 2 až 4 minutky.

! Náš tip !

Pro drsné rockery -  polaďte si chutě tím, že rozpálený Hermelín ještě trochu přiostříte jalapeňos papričkou. Tu už ale negrilujte, jen ji nadrobno nasekanou nasypte navrch.

Výživové údaje na 100 g

energie
1444 kj / 343 kcal
tuky
26,2 g
sacharidy
13,5 g
z toho cukry
0,3 g
bílkoviny
12,9 g
sůl
1 g
vláknina
0,9 g