title
18a_1245x915px (1).jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Grilovaný Hermelín s bylinkami a švestkovou omáčkou

30 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 1 baleníSedlčanský Hermelín na gril s pikantní švestkovou omáčkou (4x100g)
  • 1 hrstčerstvé bylinky (např. kopr, tymián, rozmarýn)
  • 2 lžícesekané mandle
  • 1 ksčervená cibule
  • 2 lžíceolivový olej
  • sůl
  1. Bylinky nasekejte a v hmoždíři smíchejte s olejem a mandlemi. Hermelíny obalte v bylinkové směsi.
     
  2. Na alobal poklaďte kolečka cibule, na ni položte Hermelín a nahoru opět cibuli. 
     
  3. Grilujte do změknutí sýru – lehce to poznáte zmáčknutím sýra přes alobal.
     
  4. Sýr je výborný s opečeným chlebem a pikantní švestkovou omáčkou.

Výživové údaje na 100 g

energie
1052,3 kj / 250,6 kcal
tuky
18,6 g
sacharidy
8,1 g
z toho cukry
1,3 g
bílkoviny
12,8 g
sůl
1,3 g
vláknina
0,8 g