Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Grilovaný Hermelín s bylinkami a švestkovou omáčkou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Grilovaný Hermelín s bylinkami a švestkovou omáčkou
30 min
4 porce
Budete potřebovat
1 balení
Sedlčanský Hermelín na gril s pikantní švestkovou omáčkou (4x100g)
1 hrst
čerstvé bylinky (např. kopr, tymián, rozmarýn)
2 lžíce
sekané mandle
1 ks
červená cibule
2 lžíce
olivový olej
sůl
Bylinky nasekejte a v hmoždíři smíchejte s olejem a mandlemi. Hermelíny obalte v bylinkové směsi.
Na alobal poklaďte kolečka cibule, na ni položte Hermelín a nahoru opět cibuli.
Grilujte do změknutí sýru – lehce to poznáte zmáčknutím sýra přes alobal.
Sýr je výborný s opečeným chlebem a pikantní švestkovou omáčkou.
Výživové údaje na 100 g
energie
1052,3 kj / 250,6 kcal
tuky
18,6 g
sacharidy
8,1 g
z toho cukry
1,3 g
bílkoviny
12,8 g
sůl
1,3 g
vláknina
0,8 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů