title
14a_1245x915px (2).png
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Grilovaný Hermelín s dijónskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě

30 min + + 5 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 4 ksSedlčanský Hermelín Originál
  • 4 lžícedijónská celozrnná hořčice
  • 2 ksvětší cibule
  • 60 gkompotované, čerstvé nebo mražené brusinky
  • 3 lžíceolej
  • 2 lžícehnědý cukr
  • 200 mlsvětlé pivo
  • sůl
Sedlčanský Hermelín Originál 100 g.png
  1. V hluboké pánvi zahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstaňte z plotny.
     
  2. Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte ¼ cibule. Zakryjte je kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu.
     
  3. Dejte na gril a pečte 5 až 7 minut z každé strany.

! Náš tip !

Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.

Výživové údaje na 100 g

energie
1172,0 kj / 279,0 kcal
tuky
21,4 g
sacharidy
7,4 g
z toho cukry
5,7 g
bílkoviny
12,8 g
sůl
1,6 g
vláknina
1,1 g