Grilovaný Hermelín s dijónskou hořčicí a karamelizovanou cibulí na pivě
30 min + + 5 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ksSedlčanský Hermelín Originál
4 lžícedijónská celozrnná hořčice
2 ksvětší cibule
60 gkompotované, čerstvé nebo mražené brusinky
3 lžíceolej
2 lžícehnědý cukr
200 mlsvětlé pivo
sůl
V hluboké pánvi zahřejte olej, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a brusinky. Jakmile cibule začne zlátnout, přisypte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí a nezačne karamelizovat. Zalijte pivem, podle chuti přisolte a odstaňte z plotny.
Hermelíny potřete hořčicí, posaďte do alobalu a na každý dejte ¼ cibule. Zakryjte je kouskem pečicího papíru a zabalte do alobalu.
Dejte na gril a pečte 5 až 7 minut z každé strany.
! Náš tip !
Hotové sýry můžete při podávání doplnit listy salátu a pečivem.