title
1a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Grilovaný Hermelín s rukolou a hroznovým vínem

30 min
4 porce

Budete potřebovat

Sedlčanský Hermelín na gril Originál brusinka 4x100g.png
  1. Do misky vlijte jednu lžíci oleje, přidejte koření na grilovaný sýr a promíchejte. 
  2. V této směsi pečlivě ze všech stran obalte Hermelíny. Opatrně je zabalte do alobalu, položte na gril a grilujte z každé strany asi 5 až 7 minut. 
  3. Mezitím si připravte zálivku smícháním oleje, balzamikového octa a medu. 
  4. Rukolu omyjte, rozprostřete na talíř a pokapte připravenou zálivkou. 
  5. Jakmile je Hermelín hotový, přendejte ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypte rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.

! Náš tip !

Doporučujeme použít červené hroznové víno.

Výživové údaje na 100 g

energie
1775,0 kj / 422,6 kcal
tuky
30,5 g
sacharidy
18,0 g
z toho cukry
14,9 g
bílkoviny
19,6 g
sůl
1,6 g
vláknina
1,3 g