Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Grilovaný Hermelín s rukolou a hroznovým vínem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Grilovaný Hermelín s rukolou a hroznovým vínem
30 min
4 porce
Budete potřebovat
1 balení
Sedlčanský Hermelín na gril Originál s grilovacím kořením
hroznové víno
1 hrst
vlašské ořechy
2 lžíce
balzamikový ocet
2 lžíce
med
1 ks
grilovací koření (součást balení)
rukola
Do misky vlijte jednu lžíci oleje, přidejte koření na grilovaný sýr a promíchejte.
V této směsi pečlivě ze všech stran obalte Hermelíny. Opatrně je zabalte do alobalu, položte na gril a grilujte z každé strany asi 5 až 7 minut.
Mezitím si připravte zálivku smícháním oleje, balzamikového octa a medu.
Rukolu omyjte, rozprostřete na talíř a pokapte připravenou zálivkou.
Jakmile je Hermelín hotový, přendejte ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypte rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.
! Náš tip !
Doporučujeme použít červené hroznové víno.
Výživové údaje na 100 g
energie
1775,0 kj / 422,6 kcal
tuky
30,5 g
sacharidy
18,0 g
z toho cukry
14,9 g
bílkoviny
19,6 g
sůl
1,6 g
vláknina
1,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů