4 ksSedlčanský Hermelín na gril Originál s brusinkovou omáčkou
4 větvičkazelený chřest
4 plátkyvařená šunka
1 lžícemed
1 lžícesójová omáčka
tabasco
sůl
V kastrolu přiveďte k varu osolenou vodu a vložte do ní chřest. Vařte ho asi 1 minutu, potom ho vyndejte, zchlaďte ve studené vodě a rozkrojte na poloviny.
V misce rozmíchejte med se sójovou omáčkou a tabascem. Rozbalte Hermelíny, na každý položte plátek šunky, potřete ochuceným medem, položte na něj dvě poloviny chřestu, šunku zaviňte a položte na Hermelín.
Opatrně zabalte Hermelíny do alobalu, položte je na gril a grilujte z každé strany asi 5 až 7 minut. Hotové Hermelíny přendejte na talíře, doplňte podle chuti listy salátu a brusinkovou omáčkou.