Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s česnekovým špenátem a cizrnou
(0 z 1 hodnocení)
Grilovaný Sedlčanský Hermelín s česnekovým špenátem a cizrnou
30 min
1 porce
Budete potřebovat
1 ks
Sedlčanský Hermelín protein
150 g
cizrna (vařená)
100 g
baby špenát
1 stroužek
česnek
1 lžíce
olivový olej
1 lžíce
citronová šťáva
sůl a pepř
Hermelín ogrilujeme podle návodu – ideálně v alobalu nebo ve speciální
grilovací misce, přibližně 6–8 minut z každé strany.
Mezitím si na pánvi rozehřejeme olivový olej a krátce na něm orestujeme
nasekaný česnek.
Přidáme baby špenát a jen krátce ho prohřejeme, aby zavadl.
Vmícháme cizrnu a citronovou šťávu, osolíme, opepříme a dobře
promícháme.
Na talíř rozprostřeme teplou směs špenátu s cizrnou a na ni položíme
ogrilovaný Hermelín.
! Náš tip !
Výborně se hodí jako lehký letní oběd nebo proteinová večeře po cvičení.
Výživové údaje na 100 g
energie
636.6 kj / 151.6 kcal
tuky
7.8 g
sacharidy
9.9 g
z toho cukry
0.8 g
bílkoviny
9.6 g
sůl
1.0 g
vláknina
2.4 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů