title
Sedlcansky_grilovany_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Grilovaný Sedlčanský Hermelín s česnekovým špenátem a cizrnou

30 min
1 porce

Budete potřebovat

400x400 produkt (4).png
  1. Hermelín ogrilujeme podle návodu – ideálně v alobalu nebo ve speciální
    grilovací misce, přibližně 6–8 minut z každé strany.
  2. Mezitím si na pánvi rozehřejeme olivový olej a krátce na něm orestujeme
    nasekaný česnek.
  3. Přidáme baby špenát a jen krátce ho prohřejeme, aby zavadl.
  4. Vmícháme cizrnu a citronovou šťávu, osolíme, opepříme a dobře
    promícháme.
  5. Na talíř rozprostřeme teplou směs špenátu s cizrnou a na ni položíme
    ogrilovaný Hermelín.

! Náš tip !

Výborně se hodí jako lehký letní oběd nebo proteinová večeře po cvičení.

Výživové údaje na 100 g

energie
636.6 kj / 151.6 kcal
tuky
7.8 g
sacharidy
9.9 g
z toho cukry
0.8 g
bílkoviny
9.6 g
sůl
1.0 g
vláknina
2.4 g