Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Grilovaný Sedlčanský Hermelín XXL s pepřem, grilovaným little gem salátem a hořčicovou zálivkou
(0 z 1 hodnocení)
Grilovaný Sedlčanský Hermelín XXL s pepřem, grilovaným little gem salátem a hořčicovou zálivkou
30 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ks
Sedlčanský Hermelín XXL s pepřem
4 ks hlávky
little gem
4 lžíce
olivový olej
2 lžíce
dijonská hořčice
1 lžíce
med
1 lžíce
bílý vinný ocet
sůl a pepř
Hlávky salátů little gem rozřízneme na poloviny a omyjeme.
Gril předehřejeme na střední teplotu.
Poloviny salátů potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.
Salát grilujeme řeznou stranou dolů, dokud se neobjeví grilovací proužky a salát mírně nezměkne.
Sedlčanský Hermelín s pepřem grilujeme z obou stran, dokud se nezačne uvnitř rozpouštět.
V mělké misce vytvoříme zálivku smícháním dijonské hořčice, medu a vinného octa.
Na talíře umístíme grilovaný salát, na něj položíme grilovaný Hermelín a vše přelijeme hořčicovou zálivkou.
! Náš tip !
K tomuto jídlu se skvěle hodí grilovaná bagetka nebo opečený toast.
Výživové údaje na 100 g
energie
1154.2 kj / 274.8 kcal
tuky
22.9 g
sacharidy
2.9 g
z toho cukry
2.3 g
bílkoviny
14.7 g
sůl
1.5 g
vláknina
0.2 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů