title
26a_1245x915px (1).png
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Hermelín rozpečený v chlebu

30 min
4 porce

Budete potřebovat

Sedlčanský Hermelín na Grill Pikantní 4x100g.png
  1. Na oleji orestujte část bylinek a česnek tak, aby olej provoněly, poté je z oleje vyjměte.
     
  2. V každém chlebu vydlabejte prostor velikosti Hermelínu, chleby ogrilujte z obou stran dozlatova a podle potřeby potřete olejem.
     
  3. Vymažte každý chléb provoněným olejem a vyplňte ho Hermelínem. Posypte Hermelíny zbylými bylinkami a zakápněte olejem. Zabalte do alobalu a grilujte ještě 8 minut. Jemné sýrové jádro se bude prozplývat na jazyku.

Výživové údaje na 100 g

energie
1106,7 kj / 263,5 kcal
tuky
7,9 g
sacharidy
37,3 g
z toho cukry
0,8 g
bílkoviny
8,7 g
sůl
1,5 g
vláknina
0,0 g