Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Jablka plněná Lučinou se skořicovou granolou a medem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Jablka plněná Lučinou se skořicovou granolou a medem
30 min
4 porce
Budete potřebovat
2
Lučina Originál 100g
6 polévková lžíce
med
4 ks
jablko
1 hrnek
vločky
1 hrst
slunečnicová semínka
1 hrst
lněné semínko
1 hrst
rozinky
1 lžíce
skořice
Ingredience na granolu pečlivě smíchejte tak, aby se med rovnoměrně promísil a dejte zapéct na 15 min na 150 °C.
Jablka vydlabejte a vytnořte z nich misky. Vydlabané středy jablek nasekejte najemno a smíchejte s Lučinou a 2 lžícemi medu.
Směs Lučiny plňte do misek z jablek, zasypte granolou a každé jablko polijte lžící medu.
Výživové údaje na 100 g
energie
985,0 kj / 234,5 kcal
tuky
8,0 g
sacharidy
34,4 g
z toho cukry
23,5 g
bílkoviny
4,6 g
sůl
0,1 g
vláknina
3,6 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů