Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Jogurtový dip s brynzou
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)
Jogurtový dip s brynzou
10 min
6 porcí
Budete potřebovat
1 ks
400 ml
jogurt
1 polévková lžíce
majonéza
2 polévková lžíce
pažitka
1 polévková lžíce
1 polévková lžíce
petrželová nať
0.50 stroužek
česnek
sůl a pepř
Suroviny smíchejte a nechte 30 minut vychladnout v chladničce.
Dipem přelijte vařené kuřecí maso, vařený hovězí jazyk a vajíčko natvrdo, vše nakrájené na 5mm proužky. Podávejte s potočnicí lékařskou (lze nahradit listovým salátem) a cherry rajčaty.
Výživové údaje na 100 g
energie
896,0 kj / 213,3 kcal
tuky
17,5 g
sacharidy
3,5 g
z toho cukry
2,1 g
bílkoviny
10,7 g
sůl
1,8 g
vláknina
0,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů