title
jogurtovy-dip-s-bryndzou_1245x915px.jpg
liptov.jpg
ikonka_ovce.svg
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)

Jogurtový dip s brynzou

10 min
6 porcí

Budete potřebovat

  • 1 ks
  • 400 mljogurt
  • 1 polévková lžícemajonéza
  • 2 polévková lžícepažitka
  • 1 polévková lžíce
  • 1 polévková lžícepetrželová nať
  • 0.50 stroužekčesnek
  • sůl a pepř
Liptov_Bryndza_125g_400x400px.jpg
  1. Suroviny smíchejte a nechte 30 minut vychladnout v chladničce.
  2. Dipem přelijte vařené kuřecí maso, vařený hovězí jazyk a vajíčko natvrdo, vše nakrájené na 5mm proužky. Podávejte s potočnicí lékařskou (lze nahradit listovým salátem) a cherry rajčaty.

Výživové údaje na 100 g

energie
896,0 kj / 213,3 kcal
tuky
17,5 g
sacharidy
3,5 g
z toho cukry
2,1 g
bílkoviny
10,7 g
sůl
1,8 g
vláknina
0,3 g