Lilek omyjte, oloupejte, osušte a nakrájejte na stejnoměrné kousky.
Ochuťte pepřem, zakapte olivovým olejem a promíchejte. V zapékací míse pečte v troubě 30 minut. Čas od času kousky promíchejte.
Vyjměte z trouby a nechte kousky lilku okapat. Následně je smíchejte s nasekaným česnekem a koriandrem. Přidejte kmín, promíchejte a dejte stranou.
Snižte teplotu v troubě na 90 °C. Cherry rajčátka nakrájejte na čtvrtky. Okořeňte pepřem, položte na plech a pečte 20–30 minut. Polovinu rajčat vyjměte a dejte si stranou. Zbylá pečte v troubě s navýšenou teplotou na 150 °C dalších 10 minut.
Na pánvi opražte arašídy 1 minutu. Pražené arašídy nahrubo rozmixujte. Rozdrcené opražené arašídy vložte do hlubšího talíře nebo misky. Nakrájejte Hermelín na trojúhelníčky a obalte je v arašídové drti.
Kaviár z lilku rozdělte do skleniček. Na něj vložte vrstvu opečených cherry rajčátek. Doaražujte kostičky sýra obalené v arašídech. Navrch doplňte 2 nebo 3 čtvrtky více dopečených rajčat. Posypte zbylými praženými arašídy a podávejte.