Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Lučina & Skyr s domácí granolou a jahodami
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Lučina & Skyr s domácí granolou a jahodami
30 min
+ + 15 min
4 porce
Budete potřebovat
120 g
Lučina & Skyr
3 polévková lžíce
domácí skořicová granola
2 ks
čerstvé jahody
300 g
ovesné vločky
200 g
oříšky (např. lískové, pekanové, para, mandle)
1 čajová lžička
sušená citronová kůra
100 g
máslo
1 čajová lžička
mletá skořice
1 špetka
sůl
Ovesné vločky smíchejte s nahrubo nasekanými oříšky a citronovou kůrou.
Troubu předehřejte na 160 °C na horkovzduch.
V rendlíku rozpusťte máslo s medem, špetkou soli a skořicí.
Tekutou směs důkladně smíchejte se suchou směsí oříšků a ovesných vloček.
Plech vyložte pečicím papírem a rovnoměrně na něj rozprostřete granolu.
Pečte na 160 °C cca 25 až 30 minut, po uplynutí 15 minut ji jednou pomocí lžíce promíchejte.
Lučinu & Skyr promíchejte a naservírujte do misky. Nahoru nasypte skořicovou granolu a ozdobte čerstvými jahodami.
Výživové údaje na 100 g
energie
1704,1 kj / 405,7 kcal
tuky
19,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny
48,3 g
sacharidy
18,8 g
z toho cukry
4 g
bílkoviny
8,5 g
sůl
0,29 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů