Listové těsto po jeho šířce nakrájejte rádýlkem na 1 až 2 cm silné pruhy. Kovové trubičky pomažte máslem a na každou natočte jeden pruh těsta. Skládejte na plech vyložený pečicím papírem; strana, na které končí namotané těsto, směřuje dolů.
Všechny trubičky potřete rozšlehaným vejcem. Vložte do trouby předehřáté na 220 °C a upečte dozlatova. Ještě vlažné rolky stahujte z trubiček.
Žampiony nakrájejte na co nejtenčí plátky. Na pánvi rozehřejte olivový olej a žampiony orestujte, aby změkly a začaly zlátnout.
V misce rozmíchejte Lučinu s bílým jogurtem, tymiánem a špetkou soli. Přidejte zchladlé žampiony a důkladně promíchejte. Naplňte cukrářský sáček s rovně řezanou špičkou a plňte kremrole z obou stran.