Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Meruňkový dezert do skla
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Meruňkový dezert do skla
15 min
4 porce
Budete potřebovat
480 g
Lučina Linie
300 g
bílý jogurt
4 polévková lžíce
čekankový sirup (med)
8 polévková lžíce
ovesné vločky
8 ks
meruňky
blanšírované pistácie na ozdobu
Lučinu promíchejte se sirupem (medem) a bílým jogurtem.
Připravte si dvě skleničky, do kterých budete dezert připravovat. Do každé vložte lžíci ovesných vloček.
Meruňky nakrájejte na drobné kostičky. Stranou si dejte 4 půlměsíčky na ozdobu. Do každé skleničky nasypte asi hrst nakrájených meruněk a urovnejte.
Rovnoměrně pokryjte asi dvěma až třemi lžícemi krému.
Na krém nasypte znovu lžíci ovesných vloček, opět zasypte meruňkami, pokryjte krémem.
Ozdobte půlměsíčky meruňky a nadrobno nasekanými pistáciemi.
Výživové údaje na 100 g
energie
530,4 kj / 126,3 kcal
tuky
7,5 g
sacharidy
9,0 g
z toho cukry
4,3 g
bílkoviny
4,5 g
sůl
0,3 g
vláknina
3,1 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů