title
pecena-cvikla-s-bryndzou_1245x915px.jpg
liptov.jpg
ikonka_ovce.svg
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)

Pečená červená řepa s brynzou

10 min + + 10 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 70 gmáslo Liptov
  • 4 ksčervená řepa
  • červený ocet balsamico
  • olivový olej Extra Virgin
  • sůl a pepř
  • 1 polévková lžícetymián
  • 1 polévková lžícepetrželová nať
Liptov_Bryndza_125g_400x400px.jpg
  1. Brynzu Liptov smíchejte s bylinkami a máslem Liptov. Dejte na 15 minut do chladničky.
  2. V misce ušlehejte emulzi z oleje, octa, soli a pepře. Červenou řepu oloupejte a nakrájejte na 7 mm silná kolečka. Ty následně ponořte do emulze a klaďte na plech.
  3. Dejte zapéct do trouby na 15 minut. Vyndejte, nechte vychladnout a pokládejte na sebe na střídačku s vrstvou brynzy Liptov.
  4. Podejte s italským chlebem a listovým salátem.

Výživové údaje na 100 g

energie
778,5 kj / 185,4 kcal
tuky
15,5 g
sacharidy
6,9 g
z toho cukry
4,7 g
bílkoviny
4,4 g
sůl
0,8 g
vláknina
1,7 g