Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Pečená jablka se skořicí a krémovou Lučinou
(0 z 1 hodnocení)
Pečená jablka se skořicí a krémovou Lučinou
30 min
4 porce
Budete potřebovat
2 ks
Lučina 120g
4 ks (nakrájená na plátky)
jablko
2 lžíce
med
1 lžíce
skořice
1 lžíce (nasekané)
vlašské ořechy
Nakrájená jablka rozložíme na pečicí papír, pokapeme medem, posypeme skořicí a opékáme při 180 °C asi 15 minut do změknutí.
Mezitím rozehřejeme Lučinu Originál tak, aby byla krémová (např. ve vodní lázni nebo krátce v mikrovlnce).
Upečená jablka rozdělíme na talíře, zalijeme krémovou Lučinou a posypeme nasekanými vlašskými ořechy.
Výživové údaje na 100 g
energie
580.0 kj / 138.1 kcal
tuky
6.4 g
sacharidy
17.5 g
z toho cukry
13.5 g
bílkoviny
2.1 g
sůl
0.1 g
vláknina
1.6 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů