title
Pečená jablka se skořicí a krémovou Lučinou.jpg
lucina.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Pečená jablka se skořicí a krémovou Lučinou

30 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 2 ksLučina 120g
  • 4 ks (nakrájená na plátky)jablko
  • 2 lžícemed
  • 1 lžíceskořice
  • 1 lžíce (nasekané)vlašské ořechy
Untitled design (1).png
  1. Nakrájená jablka rozložíme na pečicí papír, pokapeme medem, posypeme skořicí a opékáme při 180 °C asi 15 minut do změknutí.
  2. Mezitím rozehřejeme Lučinu Originál tak, aby byla krémová (např. ve vodní lázni nebo krátce v mikrovlnce).
  3. Upečená jablka rozdělíme na talíře, zalijeme krémovou Lučinou a posypeme nasekanými vlašskými ořechy.

Výživové údaje na 100 g

energie
580.0 kj / 138.1 kcal
tuky
6.4 g
sacharidy
17.5 g
z toho cukry
13.5 g
bílkoviny
2.1 g
sůl
0.1 g
vláknina
1.6 g