Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Pečené brambory s Lučinou & Skyr a pažitkou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Pečené brambory s Lučinou & Skyr a pažitkou
30 min
4 porce
Budete potřebovat
320 g
Lučina & Skyr
700 g
menší brambory (stejné velikosti)
3 polévková lžíce
olivový olej
2 polévková lžíce
rozpuštěné máslo
1 hrst
nasekané bylinky (např. estragon, rozmarýn, tymián)
sůl
pepř
nasekaná čerstvá pažitka
Brambory důkladně omyjte a uvařte ve slupce. Poté je nechte vychladnout.
V misce smíchejte olivový olej, máslo a bylinky.
Vychladlé brambory dejte na plech a pomocí dna skleničky je trošku rozmáčkejte. Brambory osolte, opepřete a polijte zálivkou.
Pečte na 200 °C cca 20 minut.
Brambory podávejte se skyrem, který posypte čerstvou pažitkou.
Výživové údaje na 100 g
energie
550,6 kj / 124,3 kcal
tuky
6,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny
12,6 g
sacharidy
1,4 g
z toho cukry
0,9 g
bílkoviny
3,5 g
sůl
0,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů