Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Pečený Hermelín s cuketou a bramborem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Pečený Hermelín s cuketou a bramborem
10 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ks
Sedlčanský Hermelín Originál
2 dcl
olivový olej
drcený česnek
jemně krájená feferonka
tymián
4 kapka
worcestrová omáčka
4 ks
uvařené brambory
2 ks
cuketa
12 ks
cherry rajčata
muškátový oříšek
V misce smíchejte drcený česnek, feferonku, worcester a olivový olej.
Pekáček vymažte olejem. Vložte do něj Hermelín a přelijte připravenou směsí.
Bramboru a cuketu rozkrájejte na slabší plátky a rozložte je na pekáček kolem Hermelínu.
Bramboru i cuketu posolte a okořeňte jemně nastrouhaným muškátovým oříškem.
Přidejte větvičku tymiánu.
Pečte na 160 °C až do změknutí.
Ke konci pečení přepněte na gril a nechte zezlátnout.
Výživové údaje na 100 g
energie
1021,2 kj / 243,1 kcal
tuky
22,2 g
sacharidy
4,3 g
z toho cukry
1,0 g
bílkoviny
6,7 g
sůl
0,5 g
vláknina
0,7 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů