Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
První slovenský salát s brynzou
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)
První slovenský salát s brynzou
15 min
+ + 5 min
2 porce
Budete potřebovat
1 ks
100 g
listový salát
50 g
špenátové lístky
6 ks
ředkvičky
1 ks
jarní cibulka
1 hrst
vlašské ořechy
1 čajová lžička
pažitka
2 polévková lžíce
olivový olej
citronová šťáva
sůl
pepř
Listy salátu umyjte a natrhejte na menší kousky.
Ke směsi salátu přidejte nakrájené ředkvičky, jarní cibulku a pažitku.
Dochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem, solí, pepřem a promíchejte.
Na závěr dochuťte svěží brynzou Liptov z horského mléka a dozdobte vlašskými ořechy.
Výživové údaje na 100 g
energie
869,0 kj / 206,9 kcal
tuky
17,8 g
sacharidy
4,3 g
z toho cukry
1,1 g
bílkoviny
7,1 g
sůl
1,1 g
vláknina
1,4 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů