Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Rajčatová polévka
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Rajčatová polévka
30 min
+ + 15 min
4 porce
Budete potřebovat
120 g
Lučina Smetanová
2 ks
cibule
1 ks
rajčata
2 polévková lžíce
rajčatový protlak
1 l
zeleninový vývar
50 ml
olivový olej
2 stroužek
česnek
3 ks
bobkový list
3 ks kuličky
nové koření
oregano
1 špetka
třtinový cukr
sůl
pepř
čerstvá bazalka
Na olivovém oleji nechte zesklovatět na jemno nakrájenou cibuli.
Přidejte česnek, krátce orestujte, poté rajčatový protlak, cukr, sůl a opět zarestujte.
Vsypte na kostky nakrájená rajčata a zalijte vývarem. Přidejte bylinky a koření.
Vařte do změknutí.
Vyjměte bobkový list, oregano a nové koření.
Vmíchejte Lučinu Smetanovou a polévku rozmixujte.
Servírujte s lístky bazalky.
! Náš tip !
Přidejte lžičku Lučiny Smetanová přímo na talíř.
Výživové údaje na 100 g
energie
374,5 kj / 89,2 kcal
tuky
2,5 g
sacharidy
13,5 g
z toho cukry
1,9 g
bílkoviny
2,7 g
sůl
0,2 g
vláknina
2,0 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů