Avokádo rozmačkáme vidličkou, červenou cibuli nakrájíme nadrobno a kopr nasekáme. Tyto suroviny společně s Lučinou, tuňákem, citronovou šťávou, solí a pepřem smícháme v misce. Žitný chléb opečeme na olivovém oleji na pánvi a následně na něj namažeme bazalkové pesto, naši pomazánku, přidáme plátek rajčete, výhonky a přiklopíme druhým plátkem chlebu.
Taky se vám nechce v tom horku připravovat složitá jídla, nedej bože ještě nahřívat troubu? Připravte si s námi vymazlený sandwich, který má v sobě všechno, po čem toužíte. Krajíc kvalitního kváskového chlebu namazaný poctivou vrstvou Lučina Kostky, která celému sandwichi dodává příjemnou svěžest a čerstvost. Na Lučině jsou položené salátové listy, porci bílkovin tvoří pastrami (tenké plátky z hovězího hrudího), kyselost celému sandwichi dodají plátky kyselých okurek a přiklopený krajíc kváskového chlebu je potřený hořčicí. Jo! Tohle je sandwich tohoto léta.
Odebírejte náš newsletter.