Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Restovaný Hermelín s cherry rajčátky a paprikou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Restovaný Hermelín s cherry rajčátky a paprikou
10 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ks
Sedlčanský Hermelín Originál
4 ks
žlutá paprika
česnek
bílý pepř
olivový olej
6 větvička
tymián
Na pánvičce lehce zahřejte olivový olej.
Přidejte rozkrojená cherry rajčátka, nakrájenou žlutou papriku a česnek nakrájený na plátky.
Zeleninu jemně osolte a přidejte 1 až 2 větvičky tymiánu. Restujte do zlatova.
Přidejte Hermelín a vše pomalu na mírném ohni opékejte. Opatrně obracejte, aby byla kůrka hezky křupavá.
Na konci můžete posypat drceným pepřem.
Výživové údaje na 100 g
energie
553,1 kj / 131,7 kcal
tuky
10,1 g
sacharidy
3,1 g
z toho cukry
2,5 g
bílkoviny
6,8 g
sůl
0,5 g
vláknina
1,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů