Svět sýrů - Restovaný Hermelín s cherry rajčátky a paprikou
title
11a_1245x915px.jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Restovaný Hermelín s cherry rajčátky a paprikou

10 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 4 ksSedlčanský Hermelín Originál
  • 4 ksžlutá paprika
  • česnek
  • bílý pepř
  • olivový olej
  • 6 větvičkatymián
SEDLCANSKY_Original_100g_400x400px.jpg
  1. Na pánvičce lehce zahřejte olivový olej. 
  2. Přidejte rozkrojená cherry rajčátka, nakrájenou žlutou papriku a česnek nakrájený na plátky. 
  3. Zeleninu jemně osolte a přidejte 1 až 2 větvičky tymiánu. Restujte do zlatova. 
  4. Přidejte Hermelín a vše pomalu na mírném ohni opékejte. Opatrně obracejte, aby byla kůrka hezky křupavá. 
  5. Na konci můžete posypat drceným pepřem.

Výživové údaje na 100 g

energie
553,1 kj / 131,7 kcal
tuky
10,1 g
sacharidy
3,1 g
z toho cukry
2,5 g
bílkoviny
6,8 g
sůl
0,5 g
vláknina
1,3 mg