Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Salám z červené čočky, ovesných vloček a oštiepku (nakrájený jako snack na výlety nebo předkrm)
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Salám z červené čočky, ovesných vloček a oštiepku (nakrájený jako snack na výlety nebo předkrm)
30 min
+ + 15 min
4 porce
Budete potřebovat
150 g
červená čočka
75 g
ovesné vločky
1 polévková lžíce
hladká mouka
100
ovesné mléko
2 polévková lžíce
sójová omáčka
Liptov Pološtiepok
2 polévková lžíce
olej
1 čajová lžička
oregano
1 čajová lžička
čerstvá bazalka
1 čajová lžička
červená mletá paprika
1 stroužek
česnek
mleté chilli
Změklou namočenou čočku rozmixujte ponorným mixérem.
Přimíchejte k ní i ostatní suroviny a dobře promíchejte.
Přendejte na dvojitou gázu nebo na potravinovou fólii a zaviňte do ní vytvarovaný salám.
Konce zauzlujte nebo převažte nití.
Vařte na páře asi 30 minut.
Nechte vychladnout, vybalte a můžete krájet. Podávejte s dipem a salátem.
! Náš tip !
Doporučujeme podávat s vínem Zweigeltrebe rosé.
Výživové údaje na 100 g
energie
1100,6 kj / 262,0 kcal
tuky
8,8 g
sacharidy
29,4 g
z toho cukry
3,2 g
bílkoviny
14,1 g
sůl
0,9 g
vláknina
4,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů