Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Salát na slanokyselo se sekanými olivami, sušenými rajčaty, feferonkami a nakládanými lilky
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Salát na slanokyselo se sekanými olivami, sušenými rajčaty, feferonkami a nakládanými lilky
15 min
4 porce
Budete potřebovat
6 ks
zelené olivy
2 polévková lžíce
černé olivy
6 ks
sušená rajčata
6 ks
lilek
6 ks
medvědí česnek
1 hrst
rukola
Liptov sýr Vrchár
2 ks
celozrnná grissina
sůl a pepř
Sýr nakrájejte na krátké proužky asi 15 × 100 mm.
Medvědí česnek nasekejte.
Do sklenice dejte jednotlivé složky salátu spolu se sýrem.
Dozdobte rukolou nebo medvědím česnekem, podle sezóny.
Jemně osolte a okořeňte. Podávejte s celozrnnou grissinou.
! Náš tip !
Doporučujeme podávat s vínem Ryzlink rýnský.
Výživové údaje na 100 g
energie
715,4 kj / 170,3 kcal
tuky
11,9 g
sacharidy
6,6 g
z toho cukry
2,0 g
bílkoviny
9,3 g
sůl
0,7 g
vláknina
1,5 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů