Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Salát z beluga čočky s Hermelínem a sušenými rajčaty
(0 z 1 hodnocení)
Salát z beluga čočky s Hermelínem a sušenými rajčaty
60 min
4 porce
Budete potřebovat
1 ks ( menší velikost asi 100g)
červená cibule
15 ml (červený)
vinný ocet
30 ml
olivový olej
250 g (beluga)
černá čočka
1 stroužek (rozdrcený)
česnek
petrželová nať
pažitka
200 g
Sedlčanský Hermelín Originál
150 g (nakládaná)
sušená rajčata
sůl a pepř
Cibuli smícháme s octem a 3 g soli a vše promícháme.
Čočku uvaříme ve vroucí osolené vodě (asi 30 minut), scedíme a smícháme s olivovým olejem, česnekem a černým pepřem.
Před podáváním přidáme do čočky nasekané bylinky a podáváme s cibulí, nasekanými sušenými rajčaty a Hermelínem Originál nakrájeným na kostky.
Výživové údaje na 100 g
energie
1060.2 kj / 252.4 kcal
tuky
13.4 g
sacharidy
16.6 g
z toho cukry
2.4 g
bílkoviny
13.2 g
sůl
1.1 g
vláknina
1.4 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů