Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Salát z vařené fazole (kidney beans), hrušky a brynzy posypaný rukolou a naklíčenými semínky (čočka a řepa)
Z ovčího mléka
(0 z 1 hodnocení)
Salát z vařené fazole (kidney beans), hrušky a brynzy posypaný rukolou a naklíčenými semínky (čočka a řepa)
60 min
+ + 10 min
4 porce
Budete potřebovat
200 g
fazole
4 kuličky
nové koření
2 ks
bobkový list
pepř
1 ks
cibule
1 stroužek
česnek
20 g
máslo
0.50 polévková lžíce
hladká mouka
2 ks
hruška
Liptov Bryndza 125g
20 g
špenátové lístky
Fazole uvařte s novým kořením, celým pepřem, bobkovým listem a solí doměkka.
Na pánvi opečte cibulku s česnekem na másle, přidejte hrušky a 3 minuty poduste.
Přidejte fazole, zaprášte moukou, přidejte špenátové listy a minutu duste.
Přendejte na talíř a podávejte posypané klíčky a letní brynzou LIPTOV.
! Náš tip !
Doporučujeme podávat s vínem Pálava.
Výživové údaje na 100 g
energie
890,2 kj / 211,9 kcal
tuky
7,9 g
sacharidy
24,9 g
z toho cukry
4,7 g
bílkoviny
10,8 g
sůl
0,4 g
vláknina
6,4 mg
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů