V misce smíchejte lžíci olivového oleje s grilovacím kořením. Následně vyndejte Hermelín z fólie a potřete ho připravenou směsí. Hermelín položte na kus alobalu, dejte ho na rozpálený gril nebo pánev a grilujte 4 minuty z každé strany (nebo dokud se nezačne lehce nafukovat).
Mezitím si rajče a cibuli nakrájejte na kolečka, salátek natrhejte na menší kousky. Cibuli si lehce opečte na grilu. Bulku rozkrojte napůl a také ji rozpečte na grilu.
Sestavte si burger: na spodní část bulky dejte omáčku dle vlastní chuti (pro pravý hermelínový zážitek doporučujeme brusinkovou), čerstvý salátek a přikryjte Hermelínem, na který položíte kolečko rajčete a opečenou cibuli. Nahoru můžete ještě znovu přidat omáčku, a nakonec vše přiklopte horní částí bulky.
! Náš tip !
K burgeru si přidejte salát jako přílohu – získáte tak výživově vyváženou a rychlou večeři během pár minut!