Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Smažené bryndzové pirohy
(0 z 0 hodnocení)
Smažené bryndzové pirohy
60 min
4 porce
Budete potřebovat
100 g
Liptov brynza
2 balení
listové těsto
200 g
brambory
2 ks
vejce na potření
50 ml
olej a máslo na smažení v poměru 4 : 1
sůl
pepř
V misce smícháme brambory s brynzou, v případě potřeby osolíme a opepříme.
Z těsta vykrojíme čtverce, do středu vložíme trochu náplně a přeložíme do tvaru trojhranu.
Boky potřeme rozšlehaným vajíčkem, aby se dobře slepily.
Chvíli smažíme ve směsi oleje a másla.
Hotové pirohy necháme okapat na savém papíru a podáváme s jogurtovo-paprikovým dipem.
Výživové údaje na 100 g
energie
1469,4 kj / 356,2 kcal
tuky
27,1 g
sacharidy
22,4 g
z toho cukry
1,6 g
bílkoviny
6,2 g
sůl
0,9 g
vláknina
1,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů