Jednohubky – půl pareničky a půl rajčete: Pareničky Liptov „Hravé“ a cherry rajčata překrojíte na půl a na každou jednohubku dejte ze spodu a z vrchu rajče.
Spirálky z hrušky se sýrovými nitkami: Hrušku umyjte, překrojte podélně na 8 částí, řezy potřete limetkovou šťávou, aby nezhnědly, překrojte ještě v polovině z 75 % (ne úplně) a vložte dovnitř 3–4 nitky Liptov „Hravé“.
Špíz s hroznovým vínem a sýrečky: Na párátko napíchněte postupně asi třícentimetrové kousky sýrečku Liptov „Hravý“ a bobuli hroznového vína.
Lodička z řapíkatého celeru s pěnou a uzeným korbáčkem: Celer natrhejte na jednotlivé řapíky, konce opatrně zařízněte, zarovnejte, umyjte a osušte.
Vyšlehanou šlehačku smíchejte s pepřem, troškou soli, tvarohem a pažitkou.
Vložte do zdobítka a naneste na lodičku z celeru. Nahoru položte korbáček Liptov „Hravý“.