Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Teplý dýňový salát se sýrovým steakem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Teplý dýňový salát se sýrovým steakem
15 min
+ + 5 min
2 porce
Budete potřebovat
2 ks
sýrový steak Liptov
1 ks malá
dýně Hokkaido
olivový olej
1 hrst
strouhaný parmazán
0.50 ks
malá kapusta
50 g
slanina
1 plechovka
čočka v konzerve
piniové oříšky na ozdobu
sůl
Dýni zbavte semen a nakrájejte na malé kostičky. Polijte olivovým olejem, osolte a přidejte parmazán.
Pořádně promíchejte a vysypte na plech s pečicím papírem.
Pečte v troubě vyhřáté na 200 stupňů doměkka.
Kapustu nakrájejte na menší kusy.
Slaninu nakrájejte na drobné kostky.
V pánvi osmahněte slaninu. Po chvíli přidáme kapustu a osmažte ji spolu se slaninou. Osolte podle potřeby.
Směs přendejte do misky, přidejte propláchnutou čočku, upečenou dýni, trochu olivového oleje, promíchejte a dosolte.
Na pánvi si nasucho opečte piniové oříšky. Osolte a odložte stranou.
Na závěr nasucho opečte z obou stran sýrový steak.
Salát podávejte se sýrovým steakem a posypaný praženými oříšky.
Výživové údaje na 100 g
energie
671,2 kj / 159,8 kcal
tuky
10,4 g
sacharidy
6,6 g
z toho cukry
1,4 g
bílkoviny
9,8 g
sůl
0,7 g
vláknina
2,3 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů