Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Těstoviny se smetanovou bylinkovou omáčkou
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Těstoviny se smetanovou bylinkovou omáčkou
30 min
4 porce
Budete potřebovat
240 g
Lučina Smetanová
1 ks
šalotka
2 stroužek
česnek
4 polévková lžíce
olivový olej
2 ks
vaječný žloutek
čerstvé bylinky (např. kopr, tymián, rozmarýn)
sůl
8 ks
cherry rajčata
100 g
hoblinky parmezánu
500 g
tagliatelle
Dejte vařit těstoviny do 3 l osolené, vroucí vody.
Nakrájejte šalotku a česnek na jemno, nechte zpěnit v hluboké větší pánvi na olivovém oleji a přidejte Lučinu Smetanovou.
Na mírném ohni minutu prohřívejte a vmíchejte žloutky a bylinky.
Odstavte, osolte a opepřete.
Uvařené těstoviny smíchejte se smetanovou omáčkou, posypte nakrájenými cherry rajčaty a hoblinami sýra.
Výživové údaje na 100 g
energie
1264,0 kj / 300,9 kcal
tuky
13,0 g
sacharidy
34,8 g
z toho cukry
2,8 g
bílkoviny
10,6 g
sůl
0,4 g
vláknina
0,4 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů