Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Hermelín s česnekem a tymiánem
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)
Hermelín s česnekem a tymiánem
30 min
4 porce
Budete potřebovat
4 ks
Sedlčanský Hermelín Smetanový
2 stroužek
česnek
2 větvička
tymián
4 lžíce
olej
6 ks
vlašské ořechy
pepř
Do hrnečku nalijte olej, přidejte lístečky tymiánu, čerstvě umletý pepř a utřený česnek.
Marinádu dobře promíchejte a na pracovní desce si rozložte kus alobalu.
Na alobalu úplně potřete Hermelín marinádou a poté ho do stejného alobalu zabalte.
Zabalený sýr uložte do lednice a nechte alespoň 12 hodin odležet.
Namarinovaný Hermelín vložte do malé zapékací mističky a vršek prořízněte do velkého kříže.
Ořechy nasekejte nadrobno a poházejte je po připraveném Hermelínu.
Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 10 minut.
! Náš tip !
V rozpuštěném Hermelín si namáčejte křupavý chléb.
Výživové údaje na 100 g
energie
1737,7 kj / 413,7 kcal
tuky
38,9 g
sacharidy
1,9 g
z toho cukry
0,6 g
bílkoviny
15,1 g
sůl
1,4 g
vláknina
0,1 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů