title
s_cesnekem_a_tymianem.jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Hermelín s česnekem a tymiánem

30 min
4 porce

Budete potřebovat

Sedlčanský Hermelín Smetanový 100 g.png
  1. Do hrnečku nalijte olej, přidejte lístečky tymiánu, čerstvě umletý pepř a utřený česnek.
     
  2. Marinádu dobře promíchejte a na pracovní desce si rozložte kus alobalu.
     
  3. Na alobalu úplně potřete Hermelín marinádou a poté ho do stejného alobalu zabalte.
     
  4. Zabalený sýr uložte do lednice a nechte alespoň 12 hodin odležet.
     
  5. Namarinovaný Hermelín vložte do malé zapékací mističky a vršek prořízněte do velkého kříže.
     
  6. Ořechy nasekejte nadrobno a poházejte je po připraveném Hermelínu.
     
  7. Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 10 minut.

! Náš tip !

V rozpuštěném Hermelín si namáčejte křupavý chléb.

Výživové údaje na 100 g

energie
1737,7 kj / 413,7 kcal
tuky
38,9 g
sacharidy
1,9 g
z toho cukry
0,6 g
bílkoviny
15,1 g
sůl
1,4 g
vláknina
0,1 g