Svět sýrů - Troubelín s česnekem a tymiánem
title
7a_1245x915px (1).jpg
sedlcansky.jpg
ikonka_bez masa.svg
Bez masa
(0 z 1 hodnocení)

Troubelín s česnekem a tymiánem

30 min
4 porce

Budete potřebovat

  • 2 ksSedlčanský Speciál Troubelín
  • 2 stroužekčesnek
  • 2 větvičkatymián
  • 4 lžíceolej
  • 6 ksvlašské ořechy
  • pepř
SEDLCANSKY_Troubelin_2x100g_400x400px.jpg
  1. Do hrnečku nalijte olej, přidejte lístečky tymiánu, čerstvě umletý pepř a utřený česnek.
     
  2. Marinádu dobře promíchejte a na pracovní desce si rozložte kus alobalu.
     
  3. Na alobalu úplně potřete Troubelín marinádou a poté ho do stejného alobalu zabalte.
     
  4. Zabalený sýr uložte do lednice a nechte alespoň 12 hodin odležet.
     
  5. Namarinovaný Troubelín vložte do malé zapékací mističky a vršek prořízněte do velkého kříže.
     
  6. Ořechy nasekejte nadrobno a poházejte je po připraveném Troubelínu.
     
  7. Pečte v troubě předehřáté na 200°C asi 10 minut.

! Náš tip !

V rozpuštěném Troubelínu si namáčejte křupavý chléb.

Výživové údaje na 100 g

energie
1744,5 kj / 415,4 kcal
tuky
38,8 g
sacharidy
1,4 g
z toho cukry
0,6 g
bílkoviny
15,9 g
sůl
1,3 g
vláknina
0,2 mg