title
vajíƒková pomazánka.jpg
bambino.jpg
(0 z 1 hodnocení)

Vajíčková pomazánka s Bambinem Originál, řapíkatým celerem a avokádem

30 min
6 porcí

Budete potřebovat

  • 4 ks vejce vařené natvrdo
  • 100 gBambino Originál
  • 1 ksavokádo
  • 2 ks (2-3 stonky)řapík řapíkatého celeru
  • 2 lžícemajonéza
  • 1 čajová lžičkahořčice
  • 1 lžícecitronová šťáva
  • sůl a pepř
  • pažitka
  • petrželka
Bambino_Original_100g_400x400px.jpg
  1. Vejce vařená na tvrdo oloupeme a nasekáme na malé kousky.
  2. Avokádo rozkrojíme, odstraníme pecku, vydlabeme dužinu a rozmačkáme vidličkou.
  3. V misce smícháme nasekaná vejce, avokádo, nasekaný celer, majonézu, hořčici, Bambino Originál a citronovou šťávu. Ochutíme solí a pepřem a před podáváním posypeme nasekanou pažitkou nebo petrželkou.

! Náš tip !

Užijte si svěží a krémovou chuť pomazánky na toastech, čerstvém pečivu nebo jako dip k zelenině!

Výživové údaje na 100 g

energie
741.5 kj / 176.6 kcal
tuky
14.9 g
sacharidy
3.6 g
z toho cukry
1.3 g
bílkoviny
6.3 g
sůl
0.6 g
vláknina
1.9 g