V mixéru rozmixujte všechny ingredience na korpus a rovnoměrnou vrstvu v dortové formě pečte 15 až 20 min na 170 °C. Nechte vychladnout.
Namočte na 10 min želatinu do studené vody. Rozmražené višně rozmixujte se 3 lžícemi cukru. Mezitím vyšlehejte smetanu ke šlehání se zbytkem cukru do hustého krému, přidejte Lučinu Smetanovou a krátce vmixujte ke šlehačce. V kastrůlku zahřejte 2/3 višní, max na 60 °C a rozpusťte v nich 6 plátků želatiny, nechte trochu zchladnout a pak do višňové želatiny postupně vmixujte Lučinový krém.
Nalijte na vychladlý korpus ve formě a dejte na hodinu do lednice. Pak zahřejte zbylou třetinu višní s 2 plátky želatiny stejně jako na krém a nalijte na cheesecake. Další 2 hodiny chlaďte a pak vyndejte cheesecake z formy.