Menu
Recepty
Články
Značky
Soutěže
Novinky
Domů >
Recepty >
Candát na růžičkové kapustě s kaštany
Bez lepku
(0 z 1 hodnocení)
Candát na růžičkové kapustě s kaštany
15 min
+ + 5 min
2 porce
Budete potřebovat
100 g
Strouhaný sýr Liptov
Sýr Vrchár výrazný a aromatický
2 ks
filety z candáta
1 ks
malá cibule
200 g
kaštany ve slupce
500 ml
zeleninový vývar
20 g
máslo Liptov
15 g
krystalový cukr
600 g
růžičková kapusta
1 polévková lžíce
slunečnicový olej
sůl a pepř
citronová šťáva
tymián
Slupky kaštanů nařežte do kříže, 30 minut povařte, poté oloupejte a vařte dalších 20 minut v polovině dávky vývaru.
V pánvi nechte zkaramelizovat cukr s máslem, přidejte uvařené osušené kaštany a osmahněte do zlatohněda.
Překrojené růžičky kapusty vařte 15 minut ve zbytku vývaru. Na másle osmahněte cibuli, přidejte kapustu, opepřete, osolte, poprašte špetkou tymiánu. Přidejte nasekané kaštany a krátce poduste.
Candáta osolte a opepřete a krátce opečte na másle. Podávejte ho na hnízdě z růžiček kapusty, kaštanů a strouhaného sýra Liptov Gerlach.
Výživové údaje na 100 g
energie
397,2 kj / 94,6 kcal
tuky
3,7 g
sacharidy
8,3 g
z toho cukry
2,5 g
bílkoviny
5,6 g
sůl
0,4 g
vláknina
2,1 g
Ať Vám neuteče žádný recept.
Odebírejte náš newsletter.
Odebírat
Jsem profesionál v gastroprovozu
Chci se přihlásit k odběru newsletteru, souhlasím s
pravidly zpracování osobních údajů